Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Dobre a citelne napsany clanek.

2 0
možnosti
Foto

Dobře napsáno. Ale ti, na které to míří, to nepřijmou.

3 0
možnosti
Foto

Karma, mluvíte mi z duše.

A připomínám, že když jsme měli na půl roku vést EU, dokázali jsme jen to, že padla vláda. Naše.

Taktéž jsem se pokoušel (marně) promluvit komunistům do duše. Aby, když jim leží na srdci osud bezdomovců a nezaměstnaných, taky pro ně něco udělali. Např. z příspěvků zakoupili nějakou zavřenou fabriku, rozjeli v ní provoz a všechny ty nebohé v ní zaměstnali za vynikajících podmínek. Obávám se, že mě nevyslyšeli, a podobně nevyslyší pana autora.

4 0
možnosti
Foto

Jak už jsem ale psal v diskuzi pod blogem pana K., tak jde o lšpatně položenou otázku, zda Slované či Germáni, taková volba pro proletářského internacionalistu nesmí existovat. Mně z toho vyplývá diagnóza, že pan Kašuka ve svém nitru - naštěstí pro Vás, naneštěstí pro lidstvo - není vůbec žádným komunistou, který hlásá Proletáři všech zemí, spojte se.

0 0
možnosti
Foto

Kapitalisté všech zemí, spojte se. Tak to správně zní. Proletáři vždy všechno pohnojí.

3 0
možnosti

Já vím že ty Jeseníky moc karmy nepřinesou,ale asi vám to půjde lépe.Tohle dílko....no tady vám to asi karmu trošku vylepší ale na to tady stačí blog ve stylu Komunisti - ,nebo Putin je vrah,Nebo Rusko je zlo.Mohl jste to mít rychleji hotové a výsledek by byl zaručeně stejný ne li dokonce lepší ;-)

0 1
možnosti

Mě je karma ukradená.

1 0
možnosti
Foto

Radit komunistům ve Vašem rozumném pojetí jest házení perel jistému biologickému druhu.

Komunista netouží po prosperitě, netouží po spokojenosti. Komunista chce vládnout /lhostejno, jestli v rozvinuté zemi nebo v Somálsku/. Komunista chce ovládat lidi a určovat jim, co si mají i myslet. Komunista potřebuje permanentní revoluci. Bez těchto atributů není možná jeho existence.

Pěkné Božíhodové ráno. 

A karma, samozřejmě

9 1
možnosti
Foto

César tedy byl komunistou, když hlásal raději být první v nějaké zapadlé díře, než druhý v Římě?

Vámi uvedenou vlastnost jako typickou pro komunisty je nutné odmítnout jako zcela mylnou.

0 0
možnosti

tak nevím ....dneska čtu třetí blog ....a výsledek ....opět jsem nepochopil proč je napsán ....začínám mít pocit , že je to tu jako na fb , kde polovina lidí popisuje to , jak se jdou vyčůrat ,co právě baští a kdo , kde a s kým....za mě Rv ,chce to více invence ;-)

3 12
možnosti
Foto

No a proto právě blogy existují. Aby si zde mohl kdokoliv napsat cokoliv, co má na srdci. Máte snad proti tomu něco?

8 0
možnosti

Názorně předvedené krajní až fanatické názory, které se podobají opačným, typu, hr na Rusy, zažeňme je do kouta.

5 3
možnosti
Foto

S komunismem souhlas, ale s názorem, že nás EU obohacuje, bych si dovolil polemizovat .... namátkou: nesmyslné regulace, snižování konkurenceschopnosti, nesystémové dotace, plíživý socialismus, multikulturní omyl, atd., atd. .....

0 2
možnosti
Foto

Pane Pokorný - ráčíte býti eurohujerem přisátým na dotace? Nebo za co ten mínus? :-)

0 0
možnosti

J96a53r84a 82R40a51n74k

5. 4. 2015 0:24

Karma, ale je to asi jako byste chtel vysvetlovat neco tem z Vyvadila klubu Pratel: Nigrin, Cvalin, Jansky, Lhotak, Olser, Petr, Havranek, nas pan BMW je pochopiytelne vyjimka, ten nas jen testuje;-)

14 1
možnosti

Já to vím, že vysvětlování těmto lidem se míjí účinkem. Snažím se ale vyrovnávat síly na blogu, aby náhodný návštěvník blogu nepadl v podezření, že se svět zbláznil ;-). Protože média mohou snadno vyvolávat takzvanou blbou náladu. Mohl bych taky psát o významu křesťanských velikonoc, bylo by to hodnotnější, jenže to je tady na blogu jako jít v obleku do vepřína. To bych musel u takového článku uzavřít diskusi. A tak se věnuju spíš nižším pudům ;-). Jinak děkuji za podporu.

5 1
možnosti
  • Počet článků 39
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1353x
Josef Pazourek
Žiji v Brně ale jsem taktéž patriotem Jeseníků. Brno mám rád jako rodné město, v Jeseníkách mám své srdce a rád se s Vámi o jejich krásy podělím. Mimo to mě zajímá vše, co se kolem mě děje.