Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Je mi nepochopitelné, kolik je Ve Vyvadilovi nenávisti, zloby. Snaživý zneuznaný parchant, by se měl zabývat sám sebou. On musí být neskutečně nešťastný.

1 0
možnosti
Foto

Karma!

Ale šašek je potřeba - on nám nastavuje zrcadlo. Akorát se v něm někteří nevidí.

2 0
možnosti
BT

nejen jako šašek působí on šaškem je

5 0
možnosti
JK

Jeden kašpar z Česka má článek hned pod vámi. Nějaký poslanec Huml... Útěchou by nám mohlo být, že ti nejuřvanější kašpárci jsou vesměs bývalí StBáci nebo SNBáci, milicionáři či jiní přicmrdávači režimu. Mě spíš děsí křik části mladé generace, naštěstí jde pouze o menší množství zatím nijak organizovaných jedinců.

4 1
možnosti
MD

Ano a ne. Tak 40 na 60. Nechme svetu i 'Vyvadily', kdyz tu mame knihomoly, motorkare, filatelisty, lidojedy i schopne a neschopne politiky. Slunecni soustava a vse v ni je o rovnovaze sil.

1 4
možnosti
KD

A přátelé NATO nebo jen USA se budou věnovat čemu ?;-)

1 1
možnosti

Momentálně doma vyrábějí mávátka, organizují motorkářský doprovod americké kolony a píšou děkovné dopisy hrdinné americké armádě. Už jsem od nich zaregistroval i slogan "Se Spojenými státy na věčné časy a nikdy jinak".

1 4
možnosti
KC

Pan Vyvadil je především podivín. Za studií jsme měli jako spolužáka jednoho podobného morouse a říkali jsme mu hovězí hlava.

5 3
možnosti
Foto

Pan Vyvadil je morous? Z čeho tak soudíte, smím li se ptát?

Hovězí hlava nevím, ale hovězí oháňka je výborná na polívku

2 2
možnosti
AK

Zrovna ten Solženicyn se vám moc nepovedl, to byl na rozdíl od jedné pátokolonové pornoskupiny skutečný vlastenec a dnes by stál jednoznačně na straně Ruska.

6 5
možnosti
Foto

ad ak

Solženicyn byl opravdu vlastenec , k stáru až nacionalista. Dnes , za Putina , Jeho jasnosti by však byl s největší pravděpodobností  v gulagu nebo odstraněn.

K té páté koloně - Vy pravděpodobně moc dobře víte "vo co de":-)

5 1
možnosti
MR

ten clanek pod vama napsal POSLANEC!!!Paneboze, koho volite doma?

4 2
možnosti
MR

lepe to napsat nejde.R^ A vubec z reci Vyvadila nesala ani pratelstvi, ani kultura, a ptat se ho na rusky balet, literaturu nebo hudbu by byla asi sranda, jako s biomasou. Vi kulove. Je to jen najemny sasek.

Mimochdem, ja jsem rusofil, ale putinofob.

8 5
možnosti
  • Počet článků 39
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1353x
Josef Pazourek
Žiji v Brně ale jsem taktéž patriotem Jeseníků. Brno mám rád jako rodné město, v Jeseníkách mám své srdce a rád se s Vámi o jejich krásy podělím. Mimo to mě zajímá vše, co se kolem mě děje.