Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

J29i26ř70í 47H52o59l10ý

26. 7. 2014 7:34

Nevím jestli je tento pán členem KSČM.

A pokud ne tak je to škoda. Mít takových "lidí" plnou stranu tak je dnes tato strana mimo zákon.

A komančové jsou vidět jen v období lovecké sezóny.

0 0
možnosti

cist Cempera, Fojtika, Vyvadila a par jinych je to same jako kdyz  lide chodili do cirkusu se podivat na zrudy

3 0
možnosti

R27o39m46a87n 57F41i43š70e41r

25. 7. 2014 21:52

...Věřte mi, i v naší zemi žijí Židé, občané Izraele, kteří se před špatnou bezpečnostní situací odstěhovali k nám do České Republiky, protože situace jejich rodin byla v Izraeli zcela neúnosná a díky palestinským raketám byly jejich životy neustále v ohrožení....tak tohle ti milej zlatej patriote nevěřím

1 1
možnosti
Foto

Pan Cemper je, myslím, troll. Sedí u počítače a dělá si čárky, kolika lidem zase zvýšil tlak.

9 0
možnosti
Foto

V tom konfliktu trpí všichni. Upřímně, chtěla jsem si přijít na to, kdo začal. A napadaly mne rozporuplné myšlenky. Těžko se divit tenkrát naštvanosti Palestinců, když je odsunuli jak Čechy ze Sudet. S velkým údivem jsem se dočetla v historických knihách, že Židé byli tak vděční, že si můžou založit vlastní stát, že si rychle upekli válku a vyválčili si a zabrali území, které je větší, než území, které tenkrát určila OSN. Docela zajímavé je, že o tom se nikde nemluví. Tím jak se ten konflikt táhne dlouho, tak už to je jen o tom, že ty důvody tam bojechtiví vidí na obou stranách. Těžko brát vážně vysvětlování Izraele, že útočí na objekty, kde se skrývají Hamas. Protože to pak je OSN banda podvodníků, která pěstuje teroristy s raketami ve sklepech v pásmu Gazy....

0 10
možnosti
Foto

Asi jste četla špatně - zkuste si nastudovat neco seriozního a případně se tam jeďte podívat předtím, než napíšete takový nesmysl. Židé si opravdu "neupekli válku" ...

16 0
možnosti

Má to cenu, že se tady neustále zabýváte panem Cemperem? Pouze mu tím dodáváte sebevědomí, protože i bytí středem pozornosti v záporném a nesympatickém smyslu je bytím středem pozornosti. A o to mu jde především. Když mu věnujete celé články, tak mu jenom zvyšujete sebevědomí.

6 0
možnosti
Foto

p. Cemper je místní kuriozita na pobavení stejně jako kdysi p. Hrebenar. Nenadávejme na ně - koneckonců funkce dvorního šaška byla ceněná i v minulosti. :-)

11 0
možnosti
Foto

Dvorní šašek byl v minulosti poměrně vážená postava, protože nastavoval lidem i králi zrcadlo. Dle krále to do jisté míry mohl dělat a byl za to i placen/živen.

Nevím jestli pan Cemper takový je, přečetl jsem myslím jen část jednoho jeho článku. Možná v něčem skutečně takový je, nevím.

4 0
možnosti

J23a34n 40H58a73n45á36k

25. 7. 2014 20:22

Naprosto přesně jste to vystihl R^

Jsem rád, že si toho do očí bijícího rozporu v tom, co o sobě Cemper píše a v tom jak se chová, všímají i ostatní. Mě už to bylo jasné při první jeho první manipulaci s fotkami, kde se jeho charakter projevil naplno.

5 0
možnosti
Foto

Cituji vaše slova: "...kterým se pan Cemper eticky vysmívá." To jste napsal úplně přesně. Karma.

7 0
možnosti
Foto

I45v44o 80C30i80l31i28c68h

25. 7. 2014 20:14

Budu se opakovat (a ať na mne Cemper podá co chce, právníky mám špičkové a jsou to mí přátelé):

On proboha Cempera někdo bere vážně? 8-o Vždyť psaní na blog je součást jeho terapie ;-)

13 0
možnosti
  • Počet článků 39
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1353x
Josef Pazourek
Žiji v Brně ale jsem taktéž patriotem Jeseníků. Brno mám rád jako rodné město, v Jeseníkách mám své srdce a rád se s Vámi o jejich krásy podělím. Mimo to mě zajímá vše, co se kolem mě děje.